REFERENTIES
Liselotte — Portemonnee Camel Suede

Net de bestelling ontvangen, dank je wel, wat een prachtig product! En bedankt voor de kraanvogel, ik kende de betekenis niet maar in mijn tienerjaren ook altijd origami gedaan. Leuke herinnering zo. Groetjes Liselotte

Simone — Knijpbeursje PUNKT

Hoi Gitte, het knijpbeursje is goed aangekomen. Weer in zo’n mooie verpakking en met een persoonlijke boodschap. Super hoor! Je maakt er echt een feestje van om te ontvangen. De kraanvogel zet ik bij mijn werkplek, zodat ik nog vaak aan je goeie wensen kan denken 😃 Groeten en goed weekend!

Marina — hoes iPhone

Ha Gitte! Het is een schot in de roos: ze vindt het hoesje GEWELDIG!! Ook de verzorging van het verpakken: perfect. Dankjewel, liefs, Marina

Eric — Muismat

Bedankt voor je goede service en de mooie muismat. Ik had er jaren geleden ook een gekocht en ben er nog steeds heel gelukkig mee. Deze, die ik vandaag heb ontvangen, wordt voor iemand anders. Ik verheug me erop hem te geven.

Maureen — Shopper Grey

I love her work. My computer bag, made of felt & leather handles, is after 3,5 years of intense daily use still beautiful — true craftsmanship!

Mieke — Sleuteletui Klok Zwart

Ik heb vandaag mijn bestelling ontvangen. Ik ben er erg blij mee! Bedankt voor de kraanvogel en de attentie, komt me goed van pas.