bureau met laptop een stapel papier en een vaasje met een bloem n

Maak van je bureau een Winstgevende Werkplek waar de beste versie van jezelf tot uiting komt.

Jouw Winstgevende Werkplek binnen handbereik

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een werkplek.
 • Je levert een premium aanbod aan je klanten.
 • Je bent ambitieus.
 • Je hebt je werkdag optimaal ingericht.
 • Je gelooft in less is more.

Is jouw werkplek die creatieve inspirerende omgeving, waarin jij je beste werk kunt doen?

Je hebt een werkkamer, maar het is het net niet…

 • Je wens is een werkplek waar je geïnspireerd en in flow kunt werken.
 • Jouw werktijd is hier welbesteed.
 • Jouw werkplek ondersteunt het behoud van energie & productiviteit zodat je die optimaal kunt inzetten.

Klinkt dit als jouw ideale werkplek en wil je dit ook?

Ik help je om van je bureau een winstgevende werkplek te maken, waar de beste versie van jezelf tot uiting komt.

Ik creëer een inspirerende uitgebalanceerde werkomgeving voor je, waar jouw energie in harmonie is met jouw werkplek.

Werkplek verbeteren = inspirerend werken = winst op persoonlijk vlak en je in portemonnee!

Waarom noem ik jouw werkplek een Winstgevende Werkplek?

Die naam heb ik bewust gekozen.

Ik weet dat een goed ingerichte werkplek, optimaal op jouw energie afgestemd, het beste uit jou naar boven haalt. Je kunt daar je beste werk doen.

Mijn belofte aan jou is:

Een Winstgevende Werkplek geeft jou meer rust, focus en voldoening. Dit heeft een positief effect op je productiviteit en effectiviteit. De winst zit in een goede balans tussen werk en privé.

Er meer dagen zullen zijn waarop je tegen jezelf zegt, yes ik heb fijn gewerkt, morgen weer zo’n dag!

Uiteindelijk levert dat winst in de vorm van geld op. Als jij daar je beste werk kunt doen, betaald zich dat vanzelf terug. Reken daar maar op.

review winstgevende werkplek van Carola

Wat kun je verwachten

Afhankelijk van het aanbod wat jij kiest:

 • Aan de hand van jouw ingevulde vragenlijst kom ik erachter wat jouw wensen zijn.
 • We hebben een online sessie of spreken af op jouw werkplek.
 • Je krijgt direct waardevolle verbeteringen aangereikt.
 • Ik analyseer jou als persoon op basis van de 5 elementen leer. Waarmee ik jou van advies kan voorzien zodat je weet wat je eerste natuur van handelen is en welke wel eens vergeten wordt. Je ontvangt een rapport bomvol praktische tips etc. Onderaan de pagina staat een link naar een blogpost over de 5 elementen.
 • Je ontvangt een naslagwerk (de opname van jouw online sessie of een fysiek naslag werk) met de beschrijving van jouw optimale Winstgevende Werkplek.
 • Je ontvangt een plattegrond en interieur voorstel op basis van Feng Shui en neurowetenschap (dit zit bij Ter Plekke & Teams)
 • We spreken elkaar na 2 maanden om in te gaan op vragen die er nog zijn.

Kies jouw Winstgevende Werkplek

Aan de slag

We kunnen op 3 verschillende manieren aan de slag met het creëren van jouw Winstgevende Werkplek: Jouw Winstgevende Werkplek Online, Jouw Winstgevende Werkplek Ter Plekke of Jullie Winstgevende Werkplek Team.

Welke variant je ook kiest het is altijd maatwerk, want het gaat om jou energie en je werkplek. En dat deze voor jou en / of je team het beste resultaat oplevert.

Onder de aanbiedingen staat een knop om een kennismakingsgesprek in te plannen. Je hebt wellicht nog wat vragen voordat je een juiste keuze kunt maken uit de verschillende onderdelen en ik vind het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij onze samenwerking. Ik kom tenslotte op jouw werkplek, daar ontvang je vast niet zo maar iedereen.

een stapeltje boeken met 2 vaasjes erop

Jouw Winstgevende Werkplek Online

Vooraf

Je ontvangt inleidende informatie en een korte vragenlijst, waarmee je je werkplek in kaart brengt en wat je van je huidige situatie vindt. De vragenlijst helpt je bewust worden van je ruimte op dit moment.

De online sessie

Met jouw antwoorden kunnen we in de online sessie aan de slag om meer winst te halen uit jouw werkplek.
In de 1 uur durende sessie maak ik een analyse en geef ik advies over het optimaliseren van je werkplek.

In de online sessie help ik jou bewust maken, wat er nodig is om jouw Winstgevende Werkplek te creëren.
Ik leer je hoe je je werkplek zo kunt inrichten dat het je meer inspiratie, plezier, resultaat & voldoening oplevert.

Ik kom online op bezoek bij jou op je werkplek.
Je krijgt direct concrete en praktische handvatten om je werkplek te optimaliseren naar een Winstgevende Werkplek.
Na de sessie weet je precies wat je kunt gaan doen.

De sessie wordt opgenomen en dit is je naslagwerk om later terug te zien wat er praktisch gedaan kan worden.

Achteraf

Na ca. 2 maanden komen we online nog eens bij elkaar. In maximaal 30 minuten kun je me nog vragen stellen. Wat zijn je bevindingen tot nu toe, en krijg je nog praktische tips op basis van de veranderingen.

 

 

 

Investering:
€ 397,- excl. BTW, inclusief opname & evaluatie.

Jouw Winstgevende Werkplek Ter Plekke

Vooraf

Je ontvangt inleidende informatie en een korte vragenlijst, waarmee je je werkplek in kaart brengt en wat je van je huidige situatie vindt. De vragenlijst helpt je bewust worden van je ruimte op dit moment. Ik analyseer de plattegrond van jouw werkplek en ik leg de 5 elementen leer uit.

Ter plekke

Ik kom op bezoek op jouw werkplek.
In een 2 uur durende afspraak, geef ik je aan de hand van de plattegrond en je energie analyse advies over het optimaliseren van je werkplek.

Met jouw antwoorden op de vragenlijst en de plattegrond kunnen we ter plekke aan de slag om meer winst te halen uit jouw werkplek.

Met de energie analyse op basis van de 5 elementen, leer je welke van de 5 elementen jouw dominante energie is, en welke wel eens vergeten wordt. Alle 5 spelen ze een rol in ieder project waar je aan werkt.

Ik help je bewust worden, wat er nodig is om jouw Winstgevende Werkplek te creëren.
Ik leer je hoe je je werkplek zo kunt inrichten dat het je meer inspiratie, plezier, resultaat & voldoening oplevert.

Je bent je bewust van jouw dominante element en missende element. Het bewust toepassen van al de elementen helpt je in je dagelijkse werkzaamheden.

Je krijgt direct concrete en praktische handvatten om je werkplek te optimaliseren naar een Winstgevende Werkplek.
Na de afspraak weet je precies hoe je te werk moet gaan.

Na de afspraak krijg je een naslagwerk om later terug te lezen hoe je de adviezen praktisch toe kunt passen.

Achteraf

Na ca. 2 maanden komen we online nog eens bij elkaar. In maximaal 30 minuten kun je me nog vragen stellen. Wat zijn je bevindingen tot nu toe, en krijg je nog praktische tips op basis van de veranderingen.

 

 

 

Investering:
€ 997,- excl. BTW, inclusief fysiek naslagwerk & evaluatie,
​excl. reiskosten

stapel boeken met een kopje en een vaasje erop
een schaaltje met palo santo en op een boek een stenen vaasje met een gedroogde craspedia bloem

Jullie Winstgevende Werkplek Team

Vooraf

Met dit aanbod creëer ik de meest winstgevende werkplek voor jouw bedrijf en team. Het doel is de werkplek zo in te richten dat het de meest uitnodigende en inspirerende werkplek oplevert, die volledig is ingericht op jouw individuele teamleden en jullie als team. Uiteindelijk wil je voor iedereen de optimale werkplek waar hij of zij, het beste kan werken. 

Elk teamlid ontvangt inleidende informatie en een vragenlijst waarmee jullie de kantoorruimte in kaart kunnen brengen en wat ieder van de huidige situatie vindt. De vragenlijst helpt jullie bewust worden van de ruimte op dit moment. Dit is inclusief de 5 elementen energie analyse.

Vooraf analyseer ik de plattegrond van de ruimte en breng ik in kaart wat de meest ideale situatie is.

Dit aanbod is voor een werkplek met tenminste 2 en maximaal 4 personen per ruimte. In overleg kan ik grotere ruimtes analyseren. 

Ter plekke

Ik kom op bezoek op jullie werkplek.
In een 3 uur durende afspraak, geef ik je aan de hand van de plattegrond en jullie energie analyse advies over het optimaliseren van de gezamenlijke werkplek.

Met jullie antwoorden op de vragenlijst en de plattegrond kunnen we ter plekke aan de slag om meer winst te halen uit jouw werkplek.

Met de energie analyse op basis van de 5 elementen, leer ik jullie welke van de 5 elementen jouw dominante energie is, en welke wel eens vergeten wordt. Alle 5 spelen ze een rol in ieder project waar jullie aan werkten.

Ik help jullie bewust worden, wat er nodig is om jullie Winstgevende Werkplek te creëren.
Ik leer jullie hoe je de werkplek kunt inrichten zodat het jullie meer inspiratie, plezier, resultaat & voldoening oplevert.

Je bent je bewust van jouw dominante element en missende element. Het bewust toepassen van al de elementen helpt je in jullie dagelijkse werkzaamheden.

Je krijgt direct concrete en praktische handvatten om je werkplek te optimaliseren naar een Winstgevende Werkplek.
Na de afspraak weet je precies hoe je te werk moet gaan.

Na de afspraak krijg je een naslagwerk om later terug te lezen hoe je de adviezen praktisch toe kunt passen.

Achteraf

Na ca. 2 maanden komen we online nog eens bij elkaar. In maximaal 1 uur kun je me nog vragen stellen. Wat zijn jullie bevindingen tot nu toe, en krijg je nog praktische tips op basis van de veranderingen.

 

Offerte op maat
inclusief telefonisch voorgesprek,
interieur voorstel op papier,
​excl. BTW, excl. reiskosten

Heb je net zo veel zin om met jouw Winstgevende Werkplek aan de slag te gaan als ik?

Dan nodig ik je uit om te reageren en we zien elkaar snel online of op jouw werkplek!

Vaak gestelde vragen

 • Ik heb geen aparte werkruimte, ik werk in de woonkamer, is dit überhaupt voor mij van toepassing?

Ja, mijn eigen ervaring is daar een goed voorbeeld van. Ik werk in de woonkamer. De optimalisering zat voor mij in hemelsbreed in 50 centimeter opschuiven en een kwart slag draaien. Er is een onzichtbare scheidingslijn ontstaan van mijn “kantoor” en mijn gezinsleden vragen mij nu of ze in mijn kantoor een schaar of plakband mogen pakken.

 • Kan ik nadat ik de online versie heb gedaan overstappen naar het ter plekke aanbod?

Ja, zeker kan dat. Heb je behoefte aan meer en diepgaande informatie dan kun je kiezen voor een overstap, de prijs van de online versie wordt verrekend met de prijs van het Ter Plekke aanbod.

 • Help je mij met het verplaatsen van meubels?

Nee, ik geef aan wat de meest optimale plek is voor ieder meubelstuk. Als ik bij jou op je werkplek kom, gaan we niet sjouwen met meubels.

 • Ik heb een team, maar ik werk in een andere ruimte dan mijn team, hoe werkt het dan?

Het team aanbod is nog meer maatwerk dan de 1 op 1 aanbiedingen. Ik maak op basis van ons kennismakingsgesprek een voorstel. De verschillende ruimtes kunnen geanalyseerd worden en voor wat betreft de 5 elementen energie analyse: we kijken naar de groep als geheel en apart. Dit vind je terug in een offerte toegespitst op jullie situatie.

Staat jouw vraag hier niet bij, laat het me weten (mail me via de knop hier boven), ik help je graag!

by gitte

functie & schoonheid verbonden, bewust gemaakt, ingetogen luxe